Goed begin van je dag of als lunch, deze heerlijke bananen flenjes met vers fruit ! Oh, dit is zo lekker. Je hebt ze misschien al op andere blogs of websites voorbij zien komen, want deze flensjes waren echt even een trend online.
Dan moet ik ze natuurlijk ook uittesten. Conclusie: one of the best breakfasts ever. Echt!

Dus bij deze een ontbijt/ lunch tip: ga voor lekker en makkelijk, bak deze bananenpannenkoekjes! Ze zijn mega gezond, je gebruikt namelijk geen suiker, zout of (tarwe)meel. Alleen wat ei, banaan en amandelmelk.

Ingrediënten (voor zo’n zes pannenkoekjes):

1 rijpe banaan

2 eieren

scheutje amandelmelk of kokosmelk

garnering: wat kaneel, eventueel wat extra banaan, vers fruit en heb er wat ahorn siroop op gedaan.
En zo doe je het:
- Prak de banaan en mix ‘m met de twee eieren en scheutje amandel/ kokosmelk
- Verwarm een goede koekenpan met 1 eetlepel kokosolie, doe een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes om en om bruin.

Klaaaar!

Nog even wat kaneel erover en je fijne ontbijt/ lunch kan beginnen. Ze zijn heerlijk zoet en smaken lekker! terwijl dit dus gezonde pannenkoeken zijn. Een recept naar m’n hart!