Mijn naam is Edy Vriend en ik heb de behoefte om een klein stukje te schrijven over Gezond Sapje.

Na een heftige periode van kanker, met chemo, een operatie en 21 bestralingen was mijn energie ver te zoeken. Via, via hoorde ik over gezond sapje en dat je op deze wijze heel goed je lichaam kunt ontgiften. Dit sprak mij heel erg aan. Ik heb een maand lang naast de gewone maaltijden 3 sapjes per dag gebruikt en mijn energie is met sprongen vooruit gegaan. De kuur is nu afgelopen maar ik heb weer nieuwe sapjes besteld omdat ik de energie die ik nu heb graag wil behouden. Ik neem er nu 1 of 2 per dag, afhankelijk van hoe ik me voel. Naast dat het gezond is smaken ze ook prima. Ik zou iedereen, die om wat voor reden dan ook weinig energie heeft, aanraden om het ,,gezond sapje,, te gaan gebruiken. Het werkt echt.

Een heel tevreden gebruiker!