Het is van belang om iedere dag een gezonde dosis groente en fruit te eten. Helaas schiet de gezonde voeding er snel bij in tijdens drukke tijden. De oplossing: Gezond Sapje! “Elke dag een gezond sapje verhoogt je energie gegarandeerd”.

Ik ben nu twee maanden met Gezond Sapje bezig en krijg zoveel positieve reacties dat het echt een sneeuwballen effect begint te worden. De sapjes hebben zelfs het buitenland al bereikt en op vele plaatsen in Nederland.

“Daar had ik natuurlijk alleen maar over gedroomd, maar dat het zo goed in de smaak valt is erg leuk!”

De mogelijkheden van de Gezonde sapjes zijn groot, je kunt ze drinken als dagelijks onderhoud van je lichaam, herstel na ziekte, als milde detox kuur van 14 dagen of als intensieve detox kuur van 28 dagen.

Ook is het super leuk als kado i.p.v. een bloemetje of fruitmand.

Kinderen zijn er ook dol op en voor de kinderen heb ik kleine flesjes van 100ml.

Mensen uit mijn omgeving zouden wel elke dag een sapje willen drinken maar ze vinden het ontzettend veel werk om de juiste producten in huis te halen, alles te persen en de boel weer schoon te maken. Ook is het best lastig om de juiste smaak te maken. Ik doe dat graag; mijn sapjes; GROENE MORGEN, 70 BIETS PM en ORANJE GEVOEL bevatten allen circa 65% groente en 35% fruit, kruiden en een superfood. Ze vallen goed in de smaak en worden met een professionele slowjuicer koud geperst zodat er geen oxidatie optreed (behoud van nutriënten). Hierdoor zijn de sapjes vele malen beter voor je dan de regulier verkrijgbare sapjes.

Een sapje van 200 ml staat gelijk aan de voedingswaarde van 1KG groente en fruit, is 100% vers, biologisch en zonder toevoegingsmiddelen. Na het persen worden de sapjes direct ingevroren waardoor de vitaminen en mineralen volledig bewaard blijven. Eén sapje per dag zorgt al snel voor meer energie, vermindert je trek in ongezonde tussendoortjes, is ontzettend gezond en vooral heel erg lekker.

Voor werkgevers is het een meerwaarde om sapjes op de werkvloer aan te bieden; het verbetert het gezondheidsbewustzijn, verhoogt de weerstand (afname ziekteverzuim) en het is super makkelijk in gebruik.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

De prijs voor gezonde sapjes is als volgt opgebouwd:

*   prijs per gezond sapje:                                               €   3,50
*   vanaf 42 sapjes, prijs per stuk:                                 €   3,25
*   vanaf 84 sapjes, prijs per stuk:                                 €   3,00

1  Gezond Sapje: uitgebreide detox kuur ‘Gezond en fit in 28 dagen’

*   3 soorten gezonde sapjes: Groene Morgen, Oranje Gevoel, 70 Biets PM
*   dagelijks 3 flesjes (200ml)
*   duur: 28 dagen

2 Gezond Sapje: milde detox kuur  ‘Gezond en fit in 14 dagen’

* 3 soorten gezonde sapjes: Groene Morgen, Oranje Gevoel. 70 Biets PM
* dagelijks 3 flesjes (200ml)
* duur: 14 dagen

Heb je interesse in Gezond Sapje, stuur dan een mail naar info@fitmetliz.nl