Hallo lieve allemaal!!

Wat gaat de tijd toch hard! Naast dat het jaar bijna om is bestaan we ook alweer bijna 2 jaar!! Daarom willen we jullie graag voorzien van een terugblik op 2015 en een vooruitzicht op 2016. We vinden het leuk om jullie te laten weten wat we allemaal bereikt hebben en wat jullie van ons kunnen verwachten in 2016 🙂

Gezond Sapje NHD

Begin dit jaar stond ik in de krant, hoe tof was dat! Klik op het krantenartikel hierboven om het stuk te lezen, waar ik vertel over Gezond Sapje en het begin van het bedrijf.

IMG_2196
• Mellow Yellow •
In April verwelkomende wij de nieuwe aanvulling op de Gezond Sapje collectie: Mellow Yellow! Een knalgezond sapje die de combinatie van paprika, romeinse sla, venkel, ananas, appel, limoen, citroen, munt, gemberwortel én olijfolie bevat. Omdat Mellow Yellow olijfolie bevat vergroot het de opnamecapaciteit, zodat je lichaam de vitamine uit groente en fruit nóg beter kan opnemen. Voor meer informatie over dit sapje en om hem te bestellen klik je hier!

Gezond Sapje - Nieuwjaar Visual

• 1500 likes op Facebook •
In Juni vierden wij dat we de mijlpaal van maar liefst 1500 likes hadden behaald op Facebook ,WAUW!! Inmiddels zitten we zelfs over de 1600! In 2016 hopen we om 2000 likes te behalen en daar zit dan natuurlijk een ontzettend leuke winactie aan vast..

Hoera!! EU_Organic_Logo_Colour_Version_54x36mm_IsoC

• Skal certificaat •
Afgelopen November hadden we na strenge controles en veel papierwerk ein-de-lijk onze Skal certificatie!! Met dit logo kunnen we laten zien dat we écht 100% biologisch zijn 🙂

 

DSC05433

• Gezond Sapje in 2016 •
Zoals jullie vast wel hebben meegekregen zijn wij aanwezig geweest op diverse events dit jaar en wij zijn zeker van plan dat door te zetten in 2016! Dit jaar waren wij onder andere op het Friends of the Brands Business Mom Edition event in de Harbour Club en namen wij ook deel aan the Gift Suite Bloggers Edition wat ook georganiseerd was door Friends of the Brands! Hopelijk komen we jou ook een keer tegen!

_221633 _221607

• Gezond het nieuwe jaar in met Gezond Sapje! •
Goede voornemens.. we hebben ze allemaal. Maar hoe realiseer je deze nou echt? Als je wilt afvallen, een gezonde life-style beginnen of simpelweg je eetpatroon verbeteren heeft Gezond Sapje DE oplossing voor jou! Bestel nu vóór 31 December jouw 14-daagse detox kuur en betaal geen €136,50 maar €120! Je zult de sapjes ontvangen in week 1 of 2 van Januari waarna je meteen van start kunt met jouw twee weken detox.

Bestel jouw pakket hier en profiteer de gehele maand December nog van deze te gekke korting!

IMG_2754

 

Namens Team Gezond Sapje,

fijne feestdagen & een gezond en gelukkig 2016!