Zaterdag 30 augustus is de 8e editie van Outdoor Stereo, en dit jaar is Gezond Sapje aanwezig op het festival terrein bij de tent van Baanbereik, om de festival gangers te voorzien van een Gezond Sapje cocktail.

Biertjes, wijntjes en andere alcoholische dranken, zijn veel geserveerde versnaperingen tijdens een festival. Ontzettend begrijpelijk en lekker natuurlijk, maar niet echt gezond :-)! Om deze dag in balans te blijven en als boost voor je energie en vitamines, serveren Gezond Sapje & BaanBereik een healthy cocktail zonder alcohol.

Gezond Sapje is een 100% biologisch, 100% RAW en slowjuice geperst groente en fruit sapje. De 4 verschillende smaken; Groene Morgen, Zwoele Zomer, Oranje Gevoel en 70 Biets PM in een flesje van 200ml staat gelijk aan de voedingswaarde van 1KG groente en fruit en is daarom een zeer goede aanvulling op de voorgeschreven dagelijkse hoeveelheid groente en fruit. Ideaal voor dagelijks onderhoud van je lichaam, belangrijk bij het herstel na ziekte of onderdeel van een detoxkuur.

De samenwerking met Baanbereik is tot stand gekomen door het Fit en Vitaal thema van Baanbereik waarmee zij gezondheidsbewustzijn op de werkvloer promoten. Gezond Sapje past hier uitstekend bij, naast vele andere activiteiten van Fit en Vitaal waaronder de Bootcamp sessies met Esther Schouten.

Gezond Sapje wordt enthousiast door Baanbereik medewerkers gedronken, ingezet als gezondheidspakket voor zieke werknemers, of als promotie van het gezondheidsbewustzijn voor werkgevers. Gezond Sapje is een meerwaarde voor de werkvloer; lekker, gezond en bewerkstelligen van de afname van ziekteverzuim. Met het hele team van BaanBereik volgden ze zelfs een sapkuur van 28 dagen en geven zij daarmee graag het goede voorbeeld voor het fit en vitaal thema. Daarvoor halen ze bij BaanBereik alles uit de kast!

Veel plezier op Outdoor Stereo, wie weet zie ik je daar 🙂

www.baanbereik.nl
www.outdoorstereo.nl

Outdoor