Wauw, Gezond Sapje bestaat 1 jaar!

Een jaar dat omgevlogen is en waarin zoveel gebeurd is. Vol trots kijk ik terug op een jaar waarin het mij gelukt is om Gezond Sapje op de kaart te zetten. Met de domeinnaam gezondsapje.nl wist ik meteen dat ik iets moois in handen had. Vanuit mijn passie voor gezonde voeding ben ik in 2012 begonnen met de opleiding Voedingsdeskundige en nog voordat ik mijn opleiding had afgerond ontstond het idee voor Gezond Sapje. Zelf toverde ik al jaren allerlei gezonde sappen in elkaar en beperkte ik mij niet alleen tot de standaard producten zoals aardbeien, banaan en spinazie. Er zijn zoveel heerlijke (vergeten) groenten en fruit. Op het eerste gezicht verleiden deze misschien niet meteen tot het drinken er van, maar door het maken van de juiste combinaties levert dit verassend lekkere sapjes op. En nog knalgezond ook. Dit wilde ik makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. En zo makkelijk als het moest worden, moest het ook klinken: gezondsapje.nl was een feit.

Gezond Sapje is puur en eerlijk. Inmiddels misschien containerbegrippen in voedingsland, maar bij ons de absolute standaard. Alle producten die we gebruiken zijn biologisch en komen rechtsreeks van het boerenland. Er wordt niets toegevoegd aan de sappen dat niet op de ingrediëntenlijst staat. En dan bedoelen we ook echt niets. Ook niet aangelengd met water dus. Dit zorgt er voor dat onze sappen heerlijk vol van smaak zijn.
Het afgelopen jaar heeft de slowjuicer waar we mee begonnen zijn, plaats gemaakt voor de Rols Royce onder de slowjuicers een Angel juicer. Een veel grotere, zodat we meer productie kunnen draaien. Met deze slowjuicer worden de sapjes, net zoals zijn voorganger, koud geperst wat er voor zorgt dat de vitamine en mineralen behouden blijven. Stond ik in het begin voornamelijk alleen achter de pers, nu heb ik gelukkig de hulp van een team. Het doorpersen tot in de late uurtjes, zeg maar gerust midden in de nacht, had ik op den duur niet vol kunnen houden. Zo kan ik mij, naast het persen, concentreren op de persoonlijke benadering en de doorontwikkeling van Gezond Sapje.

Bijvoorbeeld door het zoeken naar en uittesten van nieuwe smaken en combinaties. Ik vind het belangrijk om groenten en fruit van het seizoen te gebruiken en heb dan ook voor elk seizoen een nieuw Gezond Sapje in het assortiment. En met de komst van het eerste kindersapje is Gezond Sapje er voor het hele gezin. Verder zoek ik ook leuke samenwerkingen op om mensen kennis te laten maken met Gezond Sapje.

Dus ja wauw, wat een jaar! Ik ben onwijs trots en heb nog zoveel leuke plannen met Gezond Sapje. Maar nu eerst het vieren van ons eerste verjaardagsfeestje. En dat vieren we met jou!

We geven namelijk deze feest maand 2 maal een detoxkuur van 14 dagen weg. Tijdens deze kuur neem je drie keer op een dag een Gezond Sapje ter aanvulling op een verder gezond eetschema. Ben jij wel toe aan een oppepper voor je lijf? Houdt dan de komende weken mijn Facebook of Instagram pagina goed in de gaten, ik verloot in samenwerking met www.fitgirls.nl en Charlie’s kitchen een detox-kuur t.w.v. 136,50 en omdat het feest is hebben we de hele maand Februari geen verzendkosten!! 

Kortom Februari, wordt bij ons een echte feest maand 🙂