Gezond Sapje:

– staat gelijk aan 1 kilo groenten en fruit
– 6 tot 9 verschillende ingrediënten per smaak
– 5 verschillende smaken
– 100% RAW
– koud geperst met een slowjuicer

En ook nog hartstikke lekker!

Een gezond sapje. Het klinkt zo simpel en dat is het nu ook.

Over gezonde voeding zijn vele meningen, maar waar we het met z’n allen wel over eens zijn, is dat groenten en fruit de essentiële basis voor een gezonde voeding zijn. Gedurende mijn ervaring als voedingscoach merk ik dat veel mensen de ‘nieuwe’ norm van 375 gram groenten en 350 gram fruit wel na willen streven, maar dat dit in de praktijk vaak lastig haalbaar blijkt te zijn.

Gezond Sapje biedt de oplossing. Meer dan je dagelijkse portie groenten en fruit in één flesje. Een flesje staat namelijk gelijk aan 1 kilo groenten en fruit. Elke sap van Gezond Sapje bevat 65% groenten en 35% fruit, kruiden en een superfood. Maar liefst 6 tot 9 verschillende ingrediënten worden gebruikt en altijd afgestemd op producten van het seizoen. De producten die gebruikt worden komen rechtstreeks van het land. Naast de groenten, fruit en kruiden bevatten de sapjes geen onnodige toevoegingen, een 100% RAW product dus.
De sappen worden koud geperst met een professionele slowjuicer. Hierdoor treedt er geen oxidatie op, wat er voor zorgt dat alle nutriënten (voedingsstoffen) behouden blijven. Een knalgezond sapje dus! En nog hartstikke lekker ook.

Zelf drink ik al jaren zelfgemaakte groenten- en fruitsappen en heb hier enorm veel profijt van. Ik heb meer energie, minder trek in ongezonde tussendoortjes en ook mijn huid en haar stralen door deze gezonde gewoonte.

Gezond Sapje is verkrijgbaar in de volgende smaken:

Groene Morgen, Oranje Gevoel, 70 Biets PM, Indian zomer, Boeren Winter en voor kinderen Rode Roversap

Prijzen en mogelijkheden

Prijs per stuk: € 3,50 incl. btw
Prijs per stuk bij afname van 42 sapjes: € 3,25 incl. btw
Prijs per stuk bij afname van 84 sapjes: € 3,00 incl. btw

De sapjes worden na het persen direct ingevroren. Je ontvangt de sapjes bevroren en in de vriezer blijven deze 6 maanden houdbaar, vanaf de datum die op de dop staat.

Na ontdooien zijn de sapjes enkele dagen houdbaar bij een max. temperatuur van 7.

Gezond Sapje detoxkuur: Gezond en fit in 14 of 28 dagen
Een detoxkuur die heel gemakkelijk in je dagelijkse gezonde voedingspatroon toepasbaar is. Gedurende 14 of 28 dagen neem je driemaal daags een Gezond Sapje. De sapjes dienen niet ter vervanging van je maaltijden, maar als toevoeging. Een half uur voor elke hoofdmaaltijd neem je een sapje. Dit zorgt ervoor dat je en de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen krijgt, je tijdens de hoofdmaaltijden niet meer eet dan noodzakelijk is en geen behoefte aan ongezonde tussendoortjes hebt.
Met deze detox ontgift je je lichaam. Door het afvoeren van afvalstoffen worden je darmen, lever en nieren schoongemaakt.

Gezond Sapje op de werkvloer
Bied Gezond Sapje aan uw medewerkers aan en zorg zo voor een hoger gezondheidsbewustzijn en een lager ziekteverzuim. Gezond Sapje zal bijdragen aan een hogere arbeidsproductiviteit en -tevredenheid. Gezond Sapje op het werk valt onder het zogeheten ‘Loon in natura’ en is daarom belast met een nihil waardering.

Heeft u interesse, dan maak ik graag een pakket op maat voor u.

voor liz@gezondsapje.nl of 06-52410727