Doordat ik een super smoothie en havermout fan ben en ik volgens mij niet de enige ben, heb ik ze lekker samengevoegd en er een voedzame start van de dag van gemaakt. En is ook nog eens super simpel, het enige wat je hoeft te doen is het s’ avonds klaar te zetten in de koelkast voor de volgende dag. En dat is voor mij eigenlijk wel ideaal, omdat ik s’ morgens altijd te laat uit mijn bed kom hihihih…. 

De Ingrediënten voor de overnight breakfast zijn:

* 200 ml amandelmelk
* 6 eetlepels havermout
* 2,5 eetlepel chiazaad
* 3 soorten fruit ( ik heb aardbeien, frambozen en rode druiven gebruikt)

bereidingswijze :

1) Meng met een blender of staafmixer het fruit, havermout en melk door elkaar

2) Roer daarna de chiazaadjes goed doorheen met een lepel

3) Stop het mengsel in kommetjes en dek ze af met folie en zet je de schaaltjes in de koelkast tot de volgende dag:)

De volgende morgen kan je je lekkere ontbijtje nog even gezellig aankleden met bijvoorbeeld, muesli, geraspte kokos of met fruit.

Nu ik dit schrijf heb ik net onze ontbijtjes alweer klaar staan in de koelkast en ben er helemaal blij mee!

YUMMY! Geniet er van:)