LizzyIk ben Lizzy van Etten, 33 jaar, woon samen en ik ben moeder van een meisje van 9 en een jongetje van 4 jaar. Ik ben opgegroeid met altijd heerlijke en gezonde voeding om mij heen. Het is mij van huis uit dus met de paplepel ingegoten en mijn interesse in voeding is daardoor al vroeg ontstaan. Enkele jaren geleden had mijn dochter veel last van allergieën en eczeem. Zij is toen geholpen door een natuurgeneeskundige, die mij heeft geleerd dat je door het nemen van de juiste voeding en zonder zalfjes en medicijnen heel veel kunt bereiken. Daardoor ben ik mij verder gaan verdiepen in voeding en ben ik een studie gaan volgen tot voedingscoach. Ik heb mijn eet en leefstijl veranderd, door puur, natuurlijk en eerlijk te gaan eten.

Voedingscoach
Ik geloof dat de combinatie van gezond eten, leven en bewegen de basis is voor een goede gezondheid. Ik wil mensen graag leren en inspireren hoe je een fitte en gezonde leefstijl kunt bereiken en in stand houden door het maken van de juiste keuzes. Natuurlijke, pure en eerlijke voeding speelt hierin een belangrijke rol en dat het niet moeilijk is om te kiezen voor gezonde, gebalanceerde en lekkere voeding kan ik u leren op basis van mijn voedingsadviezen. Fit met Liz is voor iedereen die een gezonde leefstijl ambieert. Ik kan je helpen met:

 

– verkrijgen van meer energie
– afvallen
– aankomen
– adviezen voor aanstaande mama’ s
– huidproblemen
– overige gezondheidsklachten

Werkmethode
Fit met Liz is gevestigd in Wognum, maar het is ook mogelijk bij u thuis langs te komen. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Ik leg daarin uit wat mijn behandelwijze is en hoe we samen aan de slag gaan.
Indien u denkt: “leuk”, komt u terug voor het intake consult. In deze afspraak van een uur bespreken we samen uw persoonlijke voedingsplan die ik heb samengesteld naar aanleiding van een 5 dagen door u bij te houden voedingsdagboek.
Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen of een mail sturen naar Fit met Liz:

06 – 52 410 727 of liz@gezondsapje.nl