Dit is de eerste nieuwsbrief van Gezond Sapje, ik had hem al veel eerder in de planning staan, maar ik ben met zoveel leuke dingen bezig dat het er nog niet van was gekomen 🙂

Wat zijn dan die leuke dingen waar ik mee bezig ben geweest?

Sinds een maand is het mogelijk om via mijn webshop Gezonde Sapjes te bestellen, dat maakt het voor jullie nog makkelijker om de sapjes in huis te krijgen. kijk op www.gezondsapje.nl onder de button winkel.

Ik heb mij ook bezig gehouden met het bedenken van nieuwe seizoenssmaken. Afgelopen zomer hadden we “Zwoele Zomer” en in de plaats daarvan is vanaf vandaag ‘Indian Zomer’ in ons assortiment, ben je benieuwd wat hier de ingrediënten van zijn? Klik dan op deze link, daar vind je de ingrediënten en de informatie over deze heerlijke herfstsap http://fitmetliz.nl/indian-zomer/ 

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een knalgezond maar vooral ook lekker kindersapje, er zijn namelijk veel ouders die dat aan mij gevraagd hebben. Samen met mijn kinderen en een proef pannel is het heel erg leuk om een groentesapje te ontwikkelen, waar veel groenten inzitten maar ook precies genoeg fruit zodat dit sapje lekker zoet van smaak is. De smaak is natuurlijk zeer bepalend voor kinderen en met dit gezonde sapje zet je een enorme stap in de dagelijks aangeraden hoeveelheid groente en fruit voor kids. Het werkt ook prima als je kinderen slechte groente en fruit eters zijn, ziek zijn of gewoon lekker voor mee naar school.

#Gezond Sapje #nieuwsbrief #herfst2014 #IsisenLev

Zodra de ingrediënten definitief zijn en het door mijn proef pannel is goedgekeurd, is het bedenken van een leuke naam de tweede stap! Nu lijkt het mij heel erg leuk om jullie daar in te betrekken, en ga daar dan ook een wedstrijdje van maken 🙂 voor de inzending met de leukste naam, voor het kindersapje, krijg je als prijs ‘14 van deze kindersapjes’. En natuurlijk de eer van jouw verzonnen naam op het flesje! Kijk voor deze actie op mijn Facebook, Instagram of Twitter, daar ga ik de actie aankondigen zodra ik de smaken heb bedacht! Het kan natuurlijk zijn dat je niet mee doet met social media, stuur mij dan even een mailtje, zodat ik aan je kan aankondigen als we met de wedstrijd van start gaan.

Verder gaat het goed met „Gezond Sapje” we hebben sinds Juni een prachtige nieuwe slowjuicer, ze noemen hem de Rolls Royce onder de slowjuicers, van het merk „Angel” . Wij hebben gekozen voor de Angel slowjuicer, omdat de kwaliteit van de sap hier nog beter mee is. En de wachttijd voor het bestellen van de sapjes nog korter, doordat we er een grotere productie mee kunnen draaien.

IMG_7337

Ook vanaf vandaag heeft Gezond Sapje een vermelding op http://www.flavourites.nl/shop/nieuw/4754/Gezond+Sapje/
Daar staan heel veel leuke webshops op, en ben dus super trots dat wij er tussen mogen staan!!!

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van de eerste nieuwsbrief, voor op of aanmerkingen sta ik altijd open, en hoor het dan ook graag!

Hele fijne dag en hopelijk tot snel!

Liefs!
Liz