Zoveel te doen, zo weinig tijd.. Je hebt een baan, een gezin te onderhouden maar je wilt eigenlijk ook gezond leven. Maar hoe kom je nou aan je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit? Nog belangrijker: hoe komen je kinderen hier aan? Als ouder zijnde weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je kind zijn of haar dagelijkse vitaminen binnen krijgt, maar soms ontgaat het je even om ze elke dag een fruitje voor te schotelen. Gezond Sapje heeft dé oplossing voor jou! Naast vitamine bombs voor volwassenen heeft Gezond Sapje ook een kindervariant:

14009936-605d-4f37-8bc9-4313c0a9091f

Dit sapje zit boordevol groenten en fruit en is dé ideale manier om vitamine leuk te maken voor kinderen!
Naast dat het ontzettend lekker is, is het sapje ook nog eens super gezond. Het bevat 60% aan groente & 40% aan fruit, die ook allemaal 100% biologisch zijn.

Dit sapje is alleen voor de echte durfals en bevat: Biet, wortel, spinazie, appel, ananas en kokoswater. Ieder ingrediënt heeft zo zijn eigen speciale werking.

Zo werkt bijvoorbeeld kokoswater hydraterend, wat goed uit komt als de kinderen druk aan het spelen zijn.

De sapjes zijn ideaal voor mee naar school of als gezonde en originele traktatie voor op een kinderfeestje. Dit unieke kindersapje is voor €2,50 verkrijgbaar bij Gezondsapje.nl. De sapjes worden diepgevroren geleverd, waardoor je iedere dag van een vers sapje verzekerd bent!

Benieuwd? Je kan ze bestellen via deze link www.gezondsapje.nl