Dit lekkere rode sapje, is bij ons thuis erg geliefd. Toen ik vandaag dit sapje voor de kids op tafel had gezet, vroeg ik; willen jullie een naam voor dit sapje bedenken? En na wat verschillende namen genoemd te hebben vonden ze Roodsapje i.p.v. Roodkapje 🙂 wel een erg leuke naam voor dit kindvriendelijke sapje.
Het is een zoet sapje en rijk aan antioxidanten..

Ingrediënten:
Halve ananas
1 peer
3 appels
halve citroen
1/4 komkommer
1 of 2 oerwortels of gewone wortels
1 paprika
1 handje verse basilicum
voor de garnering gojibessen

Bereidingswijze:
Stop alle ingrediënten in de slowjuicer of sapcentrifuge en je hebt een heerlijke gezonde sap..

Gojibessen: bevatten veel antioxidanten, waaronder vitamine C. Daarnaast bevatten ze veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitamine en mineralen. Omdat voor volwassenen het dagelijks eten van 5 tot 25 gram ( een kleine hand vol ) Goji bessen zorgt voor een algehele positieve levenshouding, worden ze in china ook wel “happy berries” of “ smiley berries” genoemd.

Paprika: het sap van de deze heerlijke groente, doet nog meer voor de gezondheid, energieniveau en uw afweersysteem, dan als u ze zo eet of bakt. Dat komt omdat uw lichaam geen energie kwijtraakt aan het bevrijden van sap uit vezels. 1 paprika bevat veel meer vitamine c dan 1 glas sinaasappelsap. De sap van een paprika is ook nog eens geweldig voor haar en nagels!!

 

voorl-roodkapje