Inmiddels bestaat Gezond Sapje 1 jaar, en dat is jullie vast niet ontgaan.

Ik heb er afgelopen jaar hard aan gewerkt om Gezond Sapje op de kaart te zetten. En ben er erg trots op hoe het tot nu toe allemaal is gegaan, mijn klanten kring heeft zich ondertussen al verspreid door heel Nederland, België en Duitsland. Dat is natuurlijk echt geweldig!  Maar betekent doorpersen tot soms wel in de late uurtjes, zeg maar gerust middennacht.

Maar vanaf vandaag gaat het anders, omdat we nu aan de slag gaan met een echt team die bestaat uit 4 geweldige hard werkende meiden; Julia, Eva, Sanne en Isa ( in samenwerking met Baanbereik). En kan ik mij, naast het persen meer gaan concentreren op de persoonlijke benadering en de doorontwikkeling van Gezond Sapje.

Wow! Ik ben zo trots op deze nieuwe stap van Gezond Sapje! 🙂

En nog een leuk nieuwtje…. vanaf volgende week hebben we weer een heerlijk nieuw seizoen sapje in ons assortiment en de naam is ” Mellow Yellow” met maar liefst 10 heerlijke ingrediënten… Ik hou het nog even spannend welke dat zijn 😉

Liefs Lizzy

DSC04796