Goedenavond!!
Vorige week heb ik jullie verteld in de Nieuwsbrief dat we bezig zijn met het verkrijgen van het Biologisch keurmerk Skal! Vandaag hebben we het fantastische nieuws gekregen, dat we na een strenge controle, veel lees-/papierwerk en het maken van een kwaliteitsplan zijn GESLAAGD!!

Wat is Skal?
Skal is een organisatie die toezicht houdt op bedrijven die biologisch produceren, waar wij dus onder vallen. Het Skal keurmerk geeft aan dat het bedrijf betrouwbaar is wanneer het gaat om het biologische gehalte. Skal producten zijn te herkennen aan het groene EU blad op de verpakking waarvan een voorbeeld onder aan de mail te vinden is. De term ‘biologisch’ is een wettelijk beschermde term waardoor bedrijven goed gecontroleerd moeten worden wanneer zij gebruik willen maken hiervan. Wij wilden graag dit keurmerk om jullie te laten weten dat wij écht 100% biologisch zijn. Het verkrijgen van dit keurmerk is het bewijs dat wij uitsluitend producten van Moeder Natuur gebruiken, dus geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of andere poespas!

EU_Organic_Logo_Colour_Version_54x36mm_IsoC

Biologisch = Beter, maar waarom eigenlijk?
Biologische groenten en fruit bevatten geen bestrijdingsmiddelen wat dus betekend dat je de schil ook kunt eten. Dit is ideaal omdat de meeste vitaminen van groente en fruit vlak onder de schil zitten. Het opeten van groente en fruit mét schil zorgt er voor dat je een stuk meer vitaminen, aminozuren en mineralen binnenkrijgt, en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Ook is het weghalen van de schil eigenlijk verspillen van groente en fruit, wat dus ook ontzettend zonde is. Daarnaast dringen sommige bestrijdingsmiddelen zelfs door tot onder de schil, wat het dus een stuk minder gezond maakt. Niet alleen zijn bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid, maar ook nog eens slecht voor het milieu omdat de natuur wordt verstoord door deze chemische middelen. Kortom, iedereen profiteert van biologische productie!

Waarom kiezen wij voor biologisch?
Naast dat de sapjes heel lekker zijn, dragen ze ook nog eens bij aan de verbetering van je gezondheid. Een win-win situatie dus! Je hoeft je niet schuldig te voelen na het nemen van dit tussendoortje omdat er 0,00 slechte stoffen in zitten. Kortom, eerlijk en heerlijk!

Vanaf het begin af aan hebben wij al besloten uitsluitend biologische groenten, fruit en specerijen te gebruiken maar met het behalen van dit keurmerk kunnen we nu ook eindelijk bewijzen dat onze sapjes 100% verantwoorde vitamine bombs zijn!

Naar aanleiding van ons klantenonderzoek, willen wij twee mensen blij maken met een Gezond Sapje proefpakket!
De gelukkige zijn….. Paul Ijsendijk en Patricia Pleiter!!
Willen jullie contact met ons opnemen zodat we er voor kunnen zorgen dat het pakketje bij jullie komt?

Voor iedereen die de enquête heeft ingevuld: Hartstikke bedankt!

Een blije en gezonde groet,

Lizzy en het team van Gezond Sapje 🙂