Vanaf vandaag is het begin van een nieuw jaar en dat betekent voor veel mensen een frisse start en dus goede voornemens.

We willen meer sporten, minder alcohol, afvallen, stuk voor stuk goede voornemens maar vaak moeilijk om het hele jaar vol te houden als dit al niet tot je dagelijkse routine hoort. Wij kunnen onze dagelijkse gewoontes nu eenmaal niet zo makkelijk aanpassen en daarom vallen we vaak terug.

Wat werkt dan wel? Hoe voel je je fitter, gezonder en krijg je meer energie? Door, naast je eigen gewoontes, je te richten op de toevoeging van gezonde voeding, puur, natuurlijk en onbewerkt. Eet meer fruit, groente, salades, drink gezonde sapjes en je zult merken dat je vanzelf minder trek krijgt in de ‘ ongezonde’  tussendoortjes en dat je je beter gaat voelen.

Om het jaar helemaal goed te beginnen, kun je een milde of intensief detox programma volgen met “Gezond Sapje”. Je drinkt dan gedurende 14 of 28 dagen 3 flesjes per dag. Daarmee reinig je je lichaam en merk je dat je heel veel energie krijgt, door de enorme hoeveelheid vitamine en mineralen. 1 flesje staat al gelijk aan een 1 kilo groenten en fruit. Gezond Sapje is 100% biologisch, onbewerkt, en bevat alleen groente, fruit en kruiden. Naast het drinken van de flesjes eet je ook, maar voor het beste resultaat onbewerkt voedsel, geen suikers, geen alcohol en matig je met zuivel. Ben je enthousiast geworden? bestel dan nu de kuur en ga met veel gezondheid en energie het nieuwe jaar in 🙂 …….>  Winkel

Als je vragen hebt over de kuur kan je ons altijd mailen op info@fitmetliz.nl