Gezond Sapje vind het echt super leuk, om dit jaar partner te mogen zijn van Live in Hoorn!! Tijdens dit muziekfeest gaan wij de artiesten voorzien van een Gezond Sapje 🙂

Maar wat is eigenlijk Live in Hoorn? In 2007 organiseerde het enthousiaste trio Rob, Kees en Marinus voor het eerst dit gezellige muziekfeest in Hoorn met Jan Smit en Nick & Simon, dat feest was binnen de kortste keren uitverkocht! En daardoor besloot de organisatie om dit elke twee jaar te doen, iedere keer is het een groot succes geweest! 27 Juni wordt het voor de 5de keer georganiseerd maar deze keer hebben ze wel een heel erg indrukwekkende line up met Nielson, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Jan Smit, Gordon, René Froger & Gerard Joling!!! Dat zijn toch wel zeven top artiesten die zorgen voor een feestje en die elk afzonderlijk 45 minuten met live band komen spelen.

Live in Hoorn is op 27 Juni op het Pelmolenpad in Hoorn, lijkt het je ook zo leuk om daar een gezellige avond te gaan vieren? Bestel dan snel je kaarten op www.liveinhoorn.nl  ….

Tot dan!!

15_469772-Facebook-ik-ga